Illan isännät. |
Syötiin siis nakkeja, sämpylöitä ja dippivihanneksia. Varsin yksinkertaista ja maistui kaikille. Jälkiruuaksi teurastettiin mangoja ja maisteltiin Lidlin Halloweensuklaita (yltiömakeaa halpismaitosuklaata, mikä ei tietenkään ollut erityinen yllätys). Olin ostanut Lidlistä myös Halloween-ranskalaisia, mutta unohtuivat pakastimeen, ja varmaan parempi niin.
Vihannesmonsterit syntyivät yllättävän vaivattomasti. Parsakaalit, porkkanakädet ja sellerinlehtisarvet on tökätty suoraan paprikaan, tein veitsellä pienet reiät niitä varten. Kurkkuhampaat sekä porkkana- ja sellerisilmät on kiinnitetty katkaistuilla cocktailtikuilla.
Oikenpuoleisessa kuvassa olevista silmämunista tuli salaattia, kun kärsivällisyys ei riittänyt optikkotason lopputulokseen. Minimozzarellan ja paprikaoliivin puolikkaista on kuitenkin kyse. Sen sijaan taustalla näkyvien zombinpääsämpylöiden puolukkasilmät levisivät juuri sopivasti uunissa.
Vasemmalla etualalla lepää voitaikinalla muumioituja nakkimuumioita. Vihreässä kulhossa kuhisee hämähäkkejä, jotka askarreltiin pikkunakeista ja spagetista. Spagettitikut (n.10cm) työnnettiin nakin läpi ja hämähäkkejä keitettiin noin 10 minuuttia. Zombityövoimaa hyväksi käyttäen syntyi sekä kuusi- että kahdeksanjalkaisia yksilöitä.
Alla vielä sääriluita, jotka syntyivät samasta perussämpylätaikinasta kuin zombitkin.
Zombit ennen paistamista. Aivoina on saksanpähkinät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti